Vlaams Belang - echt.onafhankelijk

"Maak van 2014 het jaar van de bevrijding"

Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans en Geert Wilders, voorman van de Nederlandse PVV, spraken afgelopen weekend op een druk bijgewoond congres van de Lega Nord in Turijn.

De frontvorming van rechtse, nationalistische en eurokritische partijen begint stilaan vorm te krijgen. Gerolf Annemans en Geert Wilders woonden het voorbije weekend een congres van de Italiaanse partij Lega Nord bij.

"2014, jaar van de bevrijding"

Wilders pleitte in Turijn voor samenwerking tussen de PVV, de separatistische Lega Nord, de Oostenrijkse FP, het Vlaams Belang en het Franse Front National. Wilders sprak ook de hoop uit dat nog meer partijen uit andere landen zich zullen aansluiten bij dat eurokritische front: "Laten we vechten voor onze soevereiniteit, voor Padania, voor Frankrijk, voor Vlaanderen, voor Nederland en voor andere landen. Wij zeggen nee tegen massa-immigratie en nee tegen de islam. Wij zeggen ja tegen ons land." En aan het adres van de kiezer: "Bij de Europese verkiezingen in mei zullen we het ondemocratische monster in Brussel (de EU) stoppen. Help ons om van 2014 het jaar van de bevrijding te maken!"

"Pro Europa, anti EU"

Gerolf Annemans stelde nog eens duidelijk dat wij nit tegen Europa zijn, maar wel tegen de EU. De samenwerking van rechtse, nationalistische partijen moet "een ander en beter Europa" tot stand brengen. "Alleen de dapperen, alleen de voortrekkers, die geen angst hebben om alleen te staan en die niet verslaafd zijn aan schouderklopjes en machtsdeelname, maar die enkel en alleen het volk vertegenwoordigen, kunnen zich de openlijke en doorgedreven kritiek op de EU en de euro veroorloven. Wij willen geen EU, maar samenwerking. Wij willen niet de eenheid, maar veelheid. En wij willen geen dwang, maar vrijheid."


Bekijk hieronder de congrestoespraak van Gerolf Annemans. (Vanaf 1u37m)
#GerolfAnnemans  #VlaamsBelang  #GeertWilders  #LegaNord
vlaamsbelang . nieuws . 16 december 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Weet je dat sommige rechters milde vonnissen uitspreken omdat ze bang zijn?

Tania Kambouri

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief