Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Slangen en het Vlaams Belang Slangen en het Vlaams Belang

Slangen en het Vlaams Belang

NoŽl Slangen zit al 25 jaar in de politiek of 'in de coulissen'. Of de politiek daar beter van is geworden, is nog maar de vraag.

NoŽl Slangen is dezer dagen alomtegenwoordig. In de kranten, de boekjes, op televisie. De communicatiegoeroe geeft al 25 jaar advies aan politieke partijen (van SP.a tot VLD) en staat symbool voor de alsmaar groeiende 'vermarketing'. Politiek werd een 'product', zoals zeep een product is. En Slangen wast wit, al moet je dat laatste niet letterlijk nemen. Zondag mocht Slangen in De Zevende Dag op de schoot bij Ivan De Vadder en daar mocht hij nog eens van leer trekken tegen het Vlaams Belang.

Democratie?

Bij De Zevende Dag hadden ze nog wat oude televisiebeelden van onder het stof gehaald. Daarin zag je hoe Slangen - zoals steeds zijn arrogante zelf - in de toenmalige commissie-Dutroux weigerde te antwoorden op lastige vragen van Gerolf Annemans: "Ik weiger te antwoorden op vragen van ondemocratische partijen," klonk het. Waarop Annemans boos de zaal verliet. Of Slangen vandaag nog zo zou reageren, vroeg De Vadder in een duidelijk getelefoneerd vraagje. Jazeker, antwoordde Slangen: "Het Vlaams Belang is nog altijd een anti-democratische partij. Ze spelen het democratische spel wel mee, maar ze weigeren de fundamentele principes van de democratie te onderschrijven."

Ho maar, denk je dan, nu gaat het komen. Maar nee hoor, wťlke fundamentele principes van de democratie wij dan wel niet zouden erkennen, daarop bleef Slangen het antwoord schuldig. En dus kwam hij ermee weg. Net zoals Slangen jaren geleden weg kwam met een dossier van schriftvervalsing en corruptie. De feiten waren immers 'verjaard'. Het komt er in BelgiŽ op aan politieke vrienden met veel macht en een lange arm te hebbenÖ

Vlaams Belang

Het Vlaams Belang is - uiteraard - een democratische partij. Ja, wij willen BelgiŽ ontbinden, maar met democratische middelen. En ja, wij verwerpen de hoerastemming rond de multiculturele samenleving. Maar is dat ondemocratisch? Als we ons niet vergissen werd die multiculturele samenleving door politieke zwaargewichten als Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en David Cameron een "totale mislukking" genoemd. Slangen zal het niet graag horen, maar we bevinden ons dus in 'onverdacht' gezelschapÖ


#multiculturelesamenleving  #GerolfAnnemans  #DeZevendeDag  #NoŽlSlangen
vlaamsbelang . nieuws . 18 november 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
Neen, het bloedbad in Brussel is niet onze schuld.

Mia Doornaert

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief