Vlaams Belang - echt.onafhankelijk
Immigratiestop in Zwitserland? Immigratiestop in Zwitserland?

Immigratiestop in Zwitserland?

Volgend jaar spreken de Zwitsers zich in een referendum uit over een strakker immigratiebeleid.

Ook in Zwitserland heeft de immigratie de jongste jaren ongeziene proporties aangenomen. De gevolgen van de massieve inwijking laten zich gevoelen op zowat alle terreinen van het maatschappelijk leven. Zowel inzake arbeidsmarkt, mobiliteit en grond- en huurprijzen als inzake ruimtelijke ordening, infrastructuur, onderwijs en sociale zekerheid is de impact merkbaar.

136.195

Voor veel Zwitsers is het duidelijk dat er een einde moet komen aan de ongebreidelde immigratie. Dat bleek eerder al uit het feit dat de Zwitserse Volkspartij (SVP) in een mum van tijd 136.195 handtekeningen wist te verzamelen voor het organiseren van een referendum voor een drastische verstrakking van het immigratiebeleid. Als alles loopt zoals voorzien, zullen de Zwitsers zich in februari volgend jaar uitspreken over het voorstel van de SVP. Recente peilingen zien de voorstanders van een strengere immigratiepolitiek alvast aan de winnende hand. Mochten er vandaag verkiezingen zijn, zou 52 procent het initiatief van de SVP steunen; zo'n 40 procent zou tegenstemmen.

Stem van het volk

Het staat buiten kijf dat er ook in Vlaanderen een duidelijke meerderheid bestaat voor een strikte immigratiepolitiek. Het belangrijkste verschil met de Alpenrepubliek is natuurlijk dat de Zwitsers zich in een referendum vrijelijk over dit soort kwesties kunnen uitspreken, Ún dat de politieke klasse zich bij dit oordeel heeft neer te leggen.


#immigratiestop  #Zwitserland  #referendum  #SVP
vlaamsbelang . nieuws . 02 november 2013
Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook Verstuur dit bericht naar vrienden Googles +1
 Kalender 2017
 Word lid van Vlaams Belang!
Sociale media - YouTube Sociale media - PDF  Sociale media - Afdrukken Sociale media - RSS
Sociale media - Facebook Sociale media - Twitter Sociale media - +1 Sociale media - Pinterest
Zogezegd
We kunnen niet nog meer vluchtelingen in Europa opvangen.

Manuell Valls

Bezoek de website van de Vlaams Belang Jongeren
e-magazine
onze digitale nieuwsbrief